Budapest a New York Times 2017-es listáján!

Vissza

Az eddig 117 Pulitzert bezsebelő New York Times listáján Budapest is megtalálható 2017 legvonzóbb úticéljai között.


Az országunkról szóló részt egy Budapesten élő New York-i írónő, Alia Akkam állította össze. Akkam egyébként olyan ismert újságokban is publikál hazánkról, mint a vogue.com, ArchitecturalDigest.com  vagy a The Guardian. A New York Times cikkében a publicista Budapestet olyan varázslatos európai fővárosnak nevezi, amely nyitott a modernitásra is. 

A bemutatásban a főváros vonzó, fiatalos energiáját méltatják, megemlítenek továbbá öt helyet, ahová érdemes ellátogatni: a Márga Bisztrót, a Szimplyt, a Velvet Chemistry butikot, a Szimpla Design Shopot és a Hotel Rumot.

A helyezéssel a New York-i Dél-Bronxot és a japán Ryukyu-szigeteket előztük meg, Akkam ajánlásával:

“A vasfüggöny utáni Budapest igazán élénk metropolisszá vált. Egyre inkább érezhető a városban a vonzó, fiatalos energia, például olyan új éttermekben, mint a Szimply és a Márga Bisztró. A látogatók megcsodálhatják a magyar kézzel készült ékszereket és dizájnos lakberendezési tárgyakat, díszeket Velvet Chemistry -ben és a  Szimpla Design Shop-ban. Érdemes felfigyelni az új szállásokra is, - mint például a helyiek tervezte Hotel Rumra - amelyek a város stílusosságának további mutatói."

A lista első helyén Kanada áll, a második helyen a chilei Atacama-sivatag. A harmadik helyen India egyik leglátogatottabb városa, Agra szerepel.


budapest

kan2

chile


(Forrás: http://www.nytimes.com/)

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése