Exkluzív lakások a főváros legfrekventáltabb pontjain

Vissza

Exkluzív lakások – termálvízzel és futópályával a főváros legfrekventáltabb pontjain!

 

Az elmúlt 25 évben nem akadt olyan volumenű ingatlanfejlesztés, mint amelyet a Cordia Magyarország ingatlanfejlesztő vállalat vezetői indítottak el a hazai ingatlanpiacon.

 

Az előző írásunkban felvázolt fővárosi trendeket figyelembe véve a Corvin Sétány fejlesztői Budapest 8 különböző pontján kezdik meg az összesen közel 1500 újépítésű lakás kialakítását, melyek döntő többsége ráadásul úgynevezett okosotthonként is funkcionál. Ennek köszönhetően például egy okostelefonnal a városból bárhonnan vezérelhetővé válnak a lakás úgynevezett okos eszközei. A Cordia által most bejelentett fejlesztések elsősorban azokra a kerületekre koncentrálnak, ahol komoly keresleti vákuum alakult ki az elmúlt időszakban.

 

 8 budapesti helyszín – 1500 új lakás
 

  • A VIII. kerületben a város egyik emblematikus fejlesztésének, a Corvin Projektnek részeként valósul meg a Corvin Átrium I. üteme, ahol több mint 260 lakás vár majd gazdára egy kiemelkedően jól bérbe adható területen.

 

  • A XIV. kerületben a Thermal Zugló II. beruházás különlegességét az adja, hogy az itt épülő 190 lakás mindegyikébe termálvíz kerül bevezetésre a telekkel átellenben átalakítás alatt álló strandfürdőről. 

 

  • A XI. kerületben két új ütemmel folytatódik az építkezés - Terrace Residence II. és III. - ahol 2017 végéig újabb 65 lakás készül el. 

 

  • A II. kerületi Kapás utcánál épülő 102 lakást tartalmazó Kapás21 projektben 30 - 142 négyzetméter közötti lakásméretek közül választhatnak a leendő vásárlók. 

 

  • A XIII. kerületben két fejlesztés is indul, ahol összesen 410 új lakás áll majd a vevők rendelkezésére. Ezek közül a Young City I. kimondottan a fiatal vásárlókat célozza meg, aminek következtében közösségi terek, futópálya, fitneszterem és napozóterasz is tartozik majd az épülethez. 

 

  • A belső kerületekben pedig az Andrássy úthoz közel eső Rózsa 55 projekten dolgoznak.

 

  • A VII. kerületben a Grandio névre keresztelt, a "budapesti Soho-ban" található épület kínál magas minőségű lakásokat minden érdeklődő számára. 

 

 

 

(Forrás: http://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/ezekben_a_keruletekben_epul_fel_az_1500_uj_okos_otthon.4.230983.html

http://www.magyarepitestechnika.hu/index.php/hirek/3250-1500-uj-lakas-az-elmult-25-ev-egyik-legnagyobb-lakasberuhazasa-indul-budapesten#&panel1-1)

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése