Rólunk

A Budapest Ingatlan Info segítséget nyújt Önnek a legmegfelelőbb budapesti ingatlan kiválasztásában, legyen szó akár új otthonról, vagy befektetésről. Cégünk immár tíz éve fáradozik azon, hogy belföldi és országhatárokon túli ügyfelei számára olyan ingatlanokat közvetítsen, ami megfelel elvárásaiknak. Az itt feltüntetett ingatlanok jelentős része sehol máshol nem érhető el!

A Budapest Ingatlan Info a Tower International cégcsoport tagja, amely Magyarországon jelenleg az ingatlankezelési szolgáltatások legszélesebb skáláját nyújtja külföldi és belföldi lakástulajdonosoknak.

Budapest

Az ingatlanpiac

Meggyőződésünk, hogy a jelen gazdasági helyzet rendkívül kedvező az ingatlanbefektetések számára. Az elmúlt évek alatt az ingatlanok ára jelentősen csökkent, így az embereknek van lehetőségük arra, hogy a pénzükért minőségi ingatlant kaphassanak egy modern, új építésű projektben vagy egy klasszikus eleganciával bíró belvárosi házban, ráadásul elérhető áron. Azok számára, akik befektetési céllal gondolkoznak ingatlanvásárlásban, további pozitívumnak számíthat, hogy bérbeadó lakásokra most nagyobb a kereslet Budapesten, mint valaha. A vonzó ingatlanáraknak a növekvő bérbeadási piaccal való kombinációja a garancia arra, hogy az ingatlanvásárlás ideális hosszú távú befektetésnek számít.

Szolgáltatásaink

A Budapestingatlan.info a legkülönfélébb szolgáltatásokat kínálja mindazoknak, akik ingatlant vásárolnának Budapesten:

Ingatlanok bemutatása, a megtekintések teljes körű intézése.
Ingatlan beszerzése az Ön elvárásainak megfelelően.
Kapcsolatfelvétel a város legjobb hitelügyintéző cégeivel.
Ügyvédi-partnerirodák ajánlása.
Többnyelvű értékesítői stáb.
Vétel utáni szolgáltatások, a Tower International Kft. ingatlankezelési szolgáltatása. Amennyiben szeretné meghirdetni ingatlanját, a budapestingatlan.info most díjmentesen becsli meg Önnek ingatlanja reális eladási árát. Ha szeretné, hogy szakmai tapasztalatunkkal megkönnyítsük lakása eladásának folyamatát kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Akik befektetési céllal vásárolnak ingatlant, azoknak az adás-vétel után, partnerünk a Tower-International tud segíteni, hogy a befektetésükből a lehető legtöbb hasznot hozzák ki.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése