Bárhol belefuthatunk Jason Momoába Budapesten

Vissza

Az Aquamanből és Trónok harcából ismert világsztár, Jason Momoa Budapestre utazott egy forgatás miatt, a film pedig nem más, mint a Dűne új adaptációja. Magyarországi rajongói már jó ideje számítanak az érkezésére, a hét elején landolt a gépe a Liszt Ferenc repülőtéren, és nem is tétovázott sokat, mielőtt elkezdte bejárni a várost.

A város feltérképezését már megkezdte, járt a Bazilikánál, a Mátyás templomnál, a Batthyány téren, a pesti oldalon is körülnézett barátaival és felült az Erzsébet téri óriáskerékre. Hétvégén a budai Park vendéglőben ebédelt. Rajongói örömére nem felejtett el pózolni a Parlament előtt, illetve az étteremben, és megosztani a képeket Instagram profilján.

A híres New York Kávéházat „fancy-nek”, azaz elegánsnak tartotta, és Insta-sztoriban körbemutogatta rajongóinak, hogy mennyire lenyűgözte őt a hely.

Al Di Meola budapesti fellépése is lázba hozta a sztárt, több hírességgel együtt megpróbálnak a gitáros nyomdokaiba lépni.

Még jó ideig Budapesten fog tartózkodni a színész, és eddigi internetes aktivitásából látható, hogy eszében sincs a szállodában maradni, így a rajongóknak érdemes nyitott szemmel járniuk a városban, mert bármikor összeakadhatnak vele.

 

Források:

1. Cosmopolitan

2. Velvet

3. 24.hu

4. 24.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése