Ingatlanárak Budapest kerületeiben

Vissza

Az évről évre növekvő turisztikai népszerűsége Budapestnek a lakásárak tekintetében is megmutatkozik. Sokan befektetés céljából vásároltak az elmúlt években, hiszen az ide látogató turisták rövid távú bérlései jövedelmező befektetéseknek bizonyultak. Az ezt követő extrém árnövekedés meg is hozta gyümölcsét: jelenleg az V. kerületben közel 700 ezer forint négyzetméter áron lehet hozzájutni egy ingatlanhoz, az amúgy is limitált lehetőségek piacán.

Második helyezett az I. kerület lett, közel 600 ezer forintos négyzetméter árával, őt követi szorosan a II. került átlagosan nagyjából 550 ezer forintos négyzetméterárral. Még egy budai (XII.) kerület és egy pesti (VI.) kerület van az élmezőnyben, mindkettő 500 ezer forint feletti átlagos négyzetméter áron kínálva ingatlanjait.

400 és 500 ezer forint közötti négyzetméteráron egy budai (XI.) és három pesti (XIII., VII., IX.) kerületben válogathatunk. Ezután következik Budapest többi kerülete, mind 400 és 260 ezer forint négyzetméterár közötti átlaggal. A sort a XX., XXI., és XXIII. kerültek zárják

 ingatlanarak_budapest_keruleteiben

Forrás:

http://m.portfolio.hu/ingatlan/lakas/lakasarak-szerinti-sorrendben-a-fovarosi-keruletek.271801.html

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése