Megérkeztek az önbevásárló háztartási gépek Európába

Vissza

Az LG Electronics a 2019-es IFA-n mutatja be forradalmian új találmányát az európai piacon. A ThinQ háztartási gépeken elérhető az Amazon online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR).

Az LG mesterséges intelligenciával vértezte fel legújabb háztartási gépeit, amik az ADR segítségével házhoz tudják rendelni az Amazonon keresztül a fogyóban lévő mosó- és tisztítószereket, az okosotthon kényelmét kínálva a felhasználónak. Az LG mesterségesen intelligens gépei Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban lesznek elérhetőek elsőként.

A felhasználó a saját Amazon fiókját használva az LG ThinQ applikáción keresztül szabályozhatja az ADR szolgáltatásait. Az LG okoskészülékei a beállításokat követően automatikusan jelzi, ha a mosó- vagy tisztítószer a meghatározott szint alá csökken, így időben házhoz szállítják az új adagot, ezzel biztosítva, hogy mindig legyen kéznél. Az Amazon automatizált rendszere azonban még ennél is több lehetőséget hordoz magában, nemsokára hűtőkben és légtisztítókban is elérhető lesz az LG ThinQ modell.

Az LG intelligens háztartási gépek azután kerülnek forgalomba Európában, hogy sikeresen bemutatták őket az Egyesült Államokban. Az Amazon mellett az LG a Google-lel és a Yandexszel is együttműködik a jövőben, hogy felhasználóik számára még több kényelmi funkciót kínálhassanak.

„Izgatottan várjuk az Amazon Dash Replenishment szolgáltatással felvértezett ThinQ termékpalettánk európai bemutatóját a 2019-es IFA kiállításon” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az iparág legjobbjai között számon tartott termékeink és a hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások kombinálása továbbra is az LG stratégiai prioritásának számít. Az így kialakított okosotthonokban a vásárlóknak kevesebb időt kell a házimunkára fordítaniuk, így több idejük marad arra, amivel igazán foglalkozni szeretnének.”

A modellek Messe Berlin 18-as csarnokában, szeptember 6. és 11. között az IFA 2019 látogatói számára lesznek megtekinthetők az LG standján. A #LGIFA2019 hashtag alatt lehet nyomon követni a történéseket.

 

Forrás:

Storeinsider.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése