Összesen 11 ezer látogató a LAKÁS 2016 Kiállítás és Vásáron!

Vissza

A lakáspiacon tapasztalható óriási érdeklődésre adott válaszként a Portfolio idén már második alkalommal rendezte meg lakossági rendezvényét, melyen minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól. A május 6-8. között lezajlott LAKÁS 2016 kiállítás és vásárt összesen mintegy 11 ezer fő látogatta meg. 


Új lakás, használt ingatlan, albérlet, felújítás, építkezés, befektetés,  CSOK, hitel, jogi tanácsadás - a Millenárison minden a lakásvásárlásról és a lakásvásárlóknak szólt. A kiállítás és vásár 80 kiállítója között 17 ingatlanfejlesztő cég is szerepelt, melyek összesen több mint 5000 új lakást kínálnak eladásra. 

A mintegy 1100 négyzetméteres területen ingyenes tanácsadás is várta a látogatókat, akik a banki kollégáktól a legegyedibb kérdésekre is választ kaphattak a CSOK igénybevételével kapcsolatban. A pénteki és szombati napok folyamán három Portfolio Klub is megrendezésre került, melyek keretein belül lakáspiaci szakértők előadásait hallgathatták meg a látogatók, valamint az esti elemzői kerekasztalon arra is fény derült, merre tartanak a lakásárak

A LAKÁS 2016 az ország legnagyobb lakásvásárlással foglalkozó rendezvénye. 2015 májusában azzal a céllal hívták életre, hogy egy színvonalas, átfogó ingatlanpiaci rendezvényt kínáljon a lakosság számára - akkor a három napos vásár 6000 látogatóval zárta a kapuit. Az egy év alatt tovább élénkült ingatlan piaci kereslet, még több kiállító és az általuk kínált új építésű projektek idén még több látogatót csábítottak a Millenárisra. A LAKÁS 2016 kiállítás és vásáron összesen 11 000 fő tekintette meg a kiállítók standjait és vett részt a szakmai programokon. 

tower_ingatlankezeles

A Tower Ingatlan volt az a kiállító, amelyik színvonalas management szolgáltatásával kiemelkedett a többiek közül. A színes, hívogató Tower standnál számos érdeklődő fordult meg a rendezvény ideje alatt, akik közül legtöbben a legújabb AirBnb szolgáltatásuk iránt érdeklődtek. Sok bérbeadással és ingatlanpiaccal kapcsolatos kérdésre adtak választ a tapasztalt kollégák. A hosszú távú lakás kiadás és az újépítésű ingatlan vásárlás iránt is nagy volt az érdeklődés a standnál.

tower_ingatlan_eladas

A kiállításon többek között az alábbi cégek ajánlataival találkozhattak az érdeklődők: FHB Bank, FHB Ingatlan, Cordia, Erste Bank, Erste Ingatlan, Biggeorge Property, CIB Bank, Duna House, ingatlan.com, Metrodom, Otthon Centrum, Smart Ingatlan. A kiállítás és vásár szakmai partnere az Otthontérkép és a Portfolio Magazin. 

 

Mini-videó a rendezvényről:

https://www.youtube.com/watch?v=GIE5KS90VRA

 

Ezeket olvasta már?

Okosotthonok épülnek a fővárosban

Megváltozhatnak a lakáskiadás szabályai?

Egyre több lakóingatlan épül Budapesten és az agglomerációban

 

 

(Forrás: http://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/lakast_akarsz_venni_megmutattuk_mit_kell_tudnod.4.231534.html)

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése