Rengeteg új lakással számolhatunk 2019-ben Budapesten

Vissza

Legalábbis a fejlesztők igérete szerint. Számokban mérve összesen 12 ezer budapesti új lakás átadását remélik mind a fejlesztők, mind a vásárlók, azonban sok esetben várható, hogy csak jóval később valósul meg a beruházás.

durvan-sok-uj-lakassal-szamolhatunk-2019-1

Az éppen aktuálisan futó projektek közül több ezer (4400) már idén év végére elkészül, és számos esetben reális a 2019-es átadás.

Más beruházásoknál noha némi csúszással lehet számolni, mégis reális a jövő évi befejezés, melyet nemcsak a látványtervekkel, hanem az építkezés éppen aktuális állásával is igyekeznek alátámasztani.

Azoknál az ingatlanfejlesztéseknél, ahol nagyon lassan halad, vagy még el sem kezdődött a munka számolni kell azzal is, hogy 2020-ban már nem lesz érvényes a kedvezményes áfa, és noha találni olyan fejlesztőt, aki átvállalja ennek a költségét, mégsem ezek vannak többségben.

durvan-sok-uj-lakassal-szamolhatunk-2019-2

Mindezek mellett folyamatos a kereslet az új lakásokra, és bár nagyon sok futó projekt zajlik jelenleg a fővárosban, egyre kevesebb lehetőség közül lehet választani, mert a kereslet továbbra is nagyon magas.

 

Forrás:
https://www.portfolio.hu/

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése