Sok a beragadt ingatlan, de szakember segítségével könnyebb a lakáseladás

Vissza

Noha idén Budapesten 8 százalékkal kevesebb ingatlanhirdetést adtak fel tulajdonosok, a kínálat mégsem csökkent. Ennek oka, hogy a vásárlók főleg az újonnan megjelenő hirdetések közül válogatnak, így számos lakás ragad benn a piac hirdetései között. Erre lehet megoldás, ha szakértő segítségét kérjük lakásunk eladásában, hiszen megéri a befektetés egy tapasztalt ingatlanközvetítő tanácsaiba, ha ezzel időt és pénzt spórolunk meg hosszú távon.

48 nap vagy az „örökkévalóság“

Tapasztalatok szerint továbbra is a panellakások kelnek el Budapesten leghamarabb, azaz akár 48 napon belül új gazdára találhat a meghirdetett ingatlan. Téglalakások esetében az eladási idő már sokkal több, akár 88 nap is lehet.

A legfrissebb adatok szerint idén valamelyest csökkent a feladott hirdetések száma, azonban a fővárosi kínálat nem csökkent. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre több az eladatlan ingatlan a lakáspiacon, amelyek ki tudja meddig kell, hogy várakozzanak.

Azonban ahhoz, hogy egy ingatlan ne süllyedjen el a hirdetések tengerében, szükség lehet szakmai támogatásra.

Érdemes szakmai segítséget kérni

Annak érdekében, hogy klasszikus lakásunk gyorsan és a lehető legjobb áron találjon új gazdára a jelenlegi piaci környezetben, a szakmai támogatás elengedhetetlen. Csak a legjobb ingatlanközvetítők rendelkeznek átfogó piaci ismeretekkel, tapasztalattal és kommunikációs készségekkel, amelyek elősegítik az eladni kívánt ingatlan eladását, akár a jó árazás, akár a finomra hangolt hirdetés megfogalmazásával.

there_is_a_lot_of_unsold_property_2

“Egy jó kép, vagy a precízen meghatározott vételár sokat segíthet az ingatlan értékesítésében. Sok olyan ügyféllel találkoztam már, akinek továbbköltözés vagy egyéb körülmény miatt vált szükségessé a gyors, és tervezett áron való értékesítés. Ilyen esetekben sokat számíthat egy ingatlanközvetítő támogatása.” – mondta el a Tower Ingatlan egyik munkatársa.

A magyar tulajdonban lévő Tower International talán a magyarországi ingatlanpiac leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő szereplője. A vállalat egyedülállóan nagyméretű adatbázissal rendelkezik Budapesten és immár 15 éves tapasztalattal szemléli a budapesti ingatlanpiaci eseményeket. Szakmai segítség választásával nemcsak időt és pénzt takaríthat meg, hanem versenyt is nyerhet más hirdetőkkel szemben az ingatlanpiacon.

 

Forrás: index.hu

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése