Terminátor Budapesten!

Vissza

Idén nyáron ismét kezdetét veszi egy Terminátor film-forgatás – méghozzá Budapesten! A hatodik rész forgatása júniusban kezdődik, és mexikói illetve spanyol helyszínek mellett Budapesten is forognak majd jelenetek. Aki tehát szemfüles, még találkozhat is Arnold Schwarzeneggerrel Budapest utcáin!

Az idén 70 éves színész egy róla elnevezett testépítő bajnokságon, az Arnold Classic-on erősítette meg a hírt, miszerint hatodszorra is eljátssza a híres T-800-as modellt. A színész elmondta, hogy a rendező Tim Miller lesz (Deadpool), továbbá a projektben James Cameron is részt vesz.

A nemrég komoly szívműtéten átesett színész a sikeres beavatkozás után Twitteren üzent rajongóinak: „Tényleg igaz, visszatértem.“ A visszatérés pedig egyúttal a filmezésnek is szólt. 2019-ben ismét láthatjuk őt Terminátor szerepében.

A forgatások júniustól októberig tartanak, így aki közös képet szeretne az egyre népszerűbb Budapesten forgató Arnold Schwarzeneggerrel, használja ki a lehetőséget!

Forrás:

https://24.hu/elet-stilus/2018/04/03/arnold-schwarzenegger-terminator-visszatert-szivmutet/

https://www.nlcafe.hu/magyarorszagkul/20180307/schwarzenegger-nyar-jon-budapest-terminator-forgatas/

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése