Top 10-ben az Országház: egyre jobban szeretik a turisták

Vissza

A TripAdvisor minden évben rangsorolja a világ legnépszerűbb látnivalóinak listáját a Travelers‘ Choice Awards alapján. Az egy év alatt leadott értékelések és vélemények alapján meghozott döntés szerint idén Magyarország is bekerült a top 10-es körbe, hiszen a tavalyi 14. helyről az Országház idén a 10. helyre lépett.

Évek óta első helyen végez a kambodzsai Angkor Wat, idén második helyen szerepelt a sevillai Plaza de Espana, a dobogó harmadik fokán pedig a Zayed sejk mecset található, Abu Dzabiban.

A lista további helyezettjei: negyedik a vatikáni Szent Péter Bazilika, ötödik a spanyolországi Cordoba katedrális, hatodik az indiai Tadzs Mahal, hetedik a milánói Dóm, nyolcadik San Francisco börötönmúzeuma, az Alcatraz, kilencedik szintén San Franciscoban a Golden Gate híd.

Európa második, és a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete, az Országház a régióban is egyedülálló helyet szerzett meg tizedik helyével.

Forrás:

https://www.penzcentrum.hu/utazas/magyarorszag-vegre-bekerult-a-top-10-be-ezt-imadjak-a-turistak.1066742.html

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése