Bajcsy Zsilinszky út Ref. : 412236

Bajcsy Zsilinszky út
Bajcsy Zsilinszky út Bajcsy Zsilinszky út Bajcsy Zsilinszky út

Jellemzők

 • Hálószobák
 • Méret
 • Kerület
 • Tájolás
 • 2
 • 118 m2
 • 5. kerület
 • Utca

Jellegzetességek

 • Erkély
 • Lift
 • Bútorozva
 • Légkondicionált
 • Parkoló
 • Mélygarázs
 • 24 órás recepció
 • Tároló
 • Szauna
 • Amerikai konyha

Ingatlan leírás

A lakás a ház második emeletén, a ház sarkán helyezkedik el így a nappali teréből fantasztikus városi panoráma tárul elénk.

A lakásba a gyönyörűen felújított szomszéddal közös előtéren keresztül lépünk be.

A hall tere egybenyílik a hatalmas konyha terével, melyben helyet kapott egy impozáns méretű sziget fehér márvány színű technistone pulttal. Az itt kialakított reggelizőnél hárman tudnak kényelmesen étkezni.

Az antracit színű konyabútorba csúcsminőségű Siemens konyhagépek lettek beépítve.

Innen egy ante téren keresztül érünk a nappali terébe melyből a sarokpozíciójának és 5 hatalmas ablakának köszönhetően gyönyörű városi panoráma tárul elénk. A nappali tájolása Észak és Kelet, így egész nap kellemes fényárban fürdik. Mivel hatalmas tér van a ház előtt, így semmi sem árnyékol rá, viszont a szemben lévő homlokzatokról gyönyörű szórt fényt kap egész délután. Ez nemcsak vizuálisan nagyon kellemes, de ráadásul a lakás nem melegszik túl a nyári hónapokban sem (de természetesen van hűtés is).

A nappaliban található egy teljes magasságú beépített könyvtárfal, melyben tárolóhelyen kívül helyett kapott egy nagyméretű smart TV igény szerint elrejtve, valamint itt került a széf helye is kiépítésre (amit hozzá lehet majd kapcsolni a riasztó illetve smart home rendszerhez, széf nincs beépítve). Az ablakokat gyönyörű gipsz ornamentika díszíti, a függönyök elegáns réz karnisokon lógnak.
A nappaliban kapott helyet a 8 személyes étkező is és az azt kiszolgáló tálaló bútor is.

A nappali teréhez hozzányitható a nagyobbik hálószoba is, melynek Fornasetti Cole & Son majmos tapétája ad különleges és egyben kortárs hangulatot. A nagyobbik hálószoba erkélyéről egészen az Andrássy útig ellátni, az Opera épületét is beleértve. A halószobában a tárolást a teljes magasságú beépített szekrények biztosítják. A konyhába nyíló ajtó nyitott helyzetben teljesen belesimul a szekrény oldalába, így a terek egymásba olvadnak.

A konyhán keresztül az ante téren át jutunk a kisebbik halószobába, amit szintén egy Fornasetti Cole & Son tapéta díszít, és itt is teljes magasságú beépített szekrények találhatók. Ez a hálószoba a Báthory utcára néz.

Az ante térből juthatunk a kisebbik fürdőszobába is, mely mészkő/márvány burkolatot kapott.
Itt található egy épített zuhanyzó, egy egyedi tölgy bútorra ültetett mosdó és saját szénszűrős szellőztetéssel ellátott WC. A fürdőszobában a természetes fényt a nagyméretű felülvilágító ablak biztosítja. A hatalmas fekete márvány keretes tükör vizuálisan megduplázza a teret és impozáns hangulatot teremt.

A nagyobbik fürdőszobában kád zuhanyzó résszel, technistone márvány pult mosdóval és egyedi tölgyfa fiókos bútor valamint saját szénszűrős szellőztetéssel ellátott WC található. A hatalmas fekete márvány keretes tükör igazán impozáns hatást teremt, a függönyök pedig biztosítják az intim, meghitt hangulatot.

A lakásban midenhol a legjobb anyagok és termékek kerültek beépítésre: a hidegburkoltos helyiségek mészkő/márvány burkolatot kaptak, a hálószobákba és a nappaliba nagyméretű sötétre színezett prémium tölgy parketta került.

A lakás gyönyörű BoConcept bútorokkal került berendezésre.

A lakás teljeskörű felújításon esett át: új gépészet és elektromos hálózat került kiépítésre. A lakás fűtésétéről és hűtéséről NGBS mennyezet hűtés-fűtési rendszer gondoskodik, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel kiegészítve.
A lakás elő lett készítve fan-coil klímák fogadására is (amennyiben a mennyezet hűtés valakinek nem elég).

A lakás Loxon smart home rendszerrel lett kialakitva, így mind a világítás, hűtés-fűtés, risztó, füstjelző irányítható egy app-on keresztül. A programozási lehetőségek korlátlanok.

Riasztó rendszer és füstjelző rendszer gondoskodik a biztonságról (szintén a smart home rendszer része).

A használati melegvíz készítésről, valamint a hűtés fűtésről Daikin hőszivattyú gondoskodik, mely GEO tariféról működik. A használati melegvíz tároló/beltéri egység 260l-es (Daikin).

A szomszédok felé akusztikai válaszfalak épültek.
Az külső nyílászárók új szárnyakat kaptak akusztikai üvegezéssel, így a lakás igazán csendes.

Az összes szaniter Hansgrohe, az összes fajansz Lufen márkájú.

A lakás és bútorai is vadonat újak, nem voltak használva illetve lakva.

Az ingatlan ára nem tartalmazza a bútorokat, dekorációs elemeket és függönyöket (a beépített bútorokat igen). Az ingatlan Euro-ban megadott ára a releváns.

Többet szeretne tudni az ingatlanról?
Írjon nekünk vagy hívja a +36 70 372 2902 telefonszámot.

Az ön kapcsolattartója

Nagy Levente

Nagy Levente
+36 70 372 2902

Elhelyezkedés

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése