Szilas Park Ref. : 933679

Szilas Park

Jellemzők

  • Hálószobák
  • Méret
  • Kerület
  • Tájolás
  • 1
  • 58 m2
  • 15. kerület
  • Utca

Jellegzetességek

  • Erkély
  • Lift
  • Bútorozva
  • Légkondicionált
  • Parkoló
  • Mélygarázs
  • 24 órás recepció
  • Tároló
  • Szauna
  • Amerikai konyha

Ingatlan leírás

Eladásra kínálunk egy lakást a Pólus Center szomszédságában.

A lakás alkalmas Airbnb célokra, valamint minden korosztály számára ideális választás, különösen fiatal családosoknak, CSOK-ot igénybe vevőknek, befektetőknek. Rövid – illetve hosszútávon átlagon felüli megtérülést hozó lakás várja új tulajdonosát akár teljes bútorzattal, ami a piacon ár – érték arányban verhetetlen.

A lakás a XV. kerületben, a Pólus Center szomszédságában, karnyújtásnyira az Asia Centertő, a Szilas Parkban található. 2003 ban épült, egyébként 5 szintes társasház második emeletén, csendes és szinte forgalom mentes UTCÁRA néző, lakberendező által tervezett, tágas, világos terekkel rendelkező, konyhás, dél-nyugati tájolású nappali-étkező + bárpult és két különálló hálószobás, fürdőszobás (háztartási helyiség funkcióval), előszobás, belső intim zöld és kertészek által karbantartott udvarral, erkéllyel és saját földszinti tárolóval (16nm) rendelkező 56+3,8nm-es, nyugodt, csendes, rendkívül tágas elegáns lakás.

A LAKÁSRÓL

A lakás azonnal költözhető és élvezhető, TÖKÉLETES állapotban van, lakberendezői tervek alapján IGÉNYESEN berendezett, kivitelezett és felújított: vadonatúj, rengeteg tárolóhellyel ellátott konyhabútor, beépített konyhagépekkel (légkeveréses sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó) áll az új tulajdonos rendelkezésére. A fürdőszoba kádas, wc-vel ellátott, háztartási helyiség funkcióval (a mosógép, szárítógép helye és az összes háztartási eszköz tárolása is biztosított). A hidegburkolattal készült fürdőben a kellemes melegről egy extra radiátor gondoskodik, a TÖLGY laminált padlóval burkolt összes további helyiségben pedig szintén radiátor található.

Egyéb extrák:

-8 mm vízálló laminált került a padlóra meleg burkolatként
-folyamatosan elérhető, házban lakó gondnokság + kertészek akik biztosítják a ház körüli és az udvari rendet
-az ablakok HŐSZIGETELT nyílászárók
-nagy méretű (90es) beltéri fa ajtók illeszkednek a lakás stílusához
-a szomszéd lakások felé szigeteltek a falak, lényegében semmi sem hallatszik át
-műfűvel beburkolt nyitott erkély biztosítja a kinti miliőt
-saját, a házban fellelhető legnagyobb méretű tároló (16nm) áll rendelkezésre igény esetén (a lakás alapára nem tartalmazza)
-közvetlenül a ház előtt folyamatos parkolási lehetőség ami nem fizetős
-2-2 perc sétára található két különböző irányba az Asia Center és a Pólus amik számtalan boltot, bevásárlási lehetőséget nyújtanak
-nagy Tesco a lakás bejáratától 1,5 perc sétányira van
-kiváló és kimagasló tömegközlekedési lehetőségek pár perce a lakástól több irányba


A lakás elosztása ideális: az ajtón belépve találjuk a tágas, világos, szellős konyhát és a nappalit, innen tudjuk egyenesen megközelíteni a külső, kis intim teraszunkat, ami ideális beszélgetésre, meghitt vacsorák elfogyasztására, nyári esték nyugodt eltöltésére. A konyha balra eső részéből nyílik a tágas fürdőszoba, valamint innen közelíthető meg a két szoba is.

A bejárati ajtón belépve jobbra eső részen a dél-nyugati fekvésű, fás utcára néző, tágas étkezős nappaliba jutunk, amely teret enged a kikapcsolódásnak és az összejöveteleknek is.
A két hálószoba két külön egységet alkot. Az előtérből balra közelíthető meg az elegáns főhálószoba, ami szintén a hangulatos, zöld utcára néz, így megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít. Szintén az előtérből megközelíthető másik hálószoba ugyanerre az utcára néz. Ez kiválóan megfelel második hálószobának, gyerekszobának, dolgozószobának, vagy akár vendégszobának is.

Kedvezőek a lakás FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI: a közös költség: 17.920 Ft, ami tartalmazza a kertészeti, biztosítási díjakat, közös villanyhasználat költségét, felújítási alapot, gondnoksági díjat és a takarítást is a lépcsőházakban. A víz-, gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre, de idén (2023) a februári fűtés számlánk 5.000 Ft alatt volt!

A TÁRSASHÁZRÓL

A lakás egy csendes, nyugodt, pénzügyileg is rendezett, sőt kiváló pénzügyi helyzetben lévő, folyamatosan karbantartott, 2003 ban épült társasházban található a második emeleten. A ház belső udvarában található kert a melegebb hónapokban zöld oázissá alakul át, amit a ház szerződött partnere folyamatosan karban tart.

A szeméttárolás a belső kertről nyíló, külön tárolóhelyiségben megoldott. A közlekedést, házban lévő területek közti átjárást kulcsos, illetve kódos rendszer biztosítja.

A KÖRNYÉKRŐL

Nyugodt, fás utca és a szerethető, külvárosi elhelyezkedés mellett csendes hangulat párosa ez a lokáció maximális kényelmet kínálva! A dekorálási munkák vége felé haladva volt szerencsénk több napot is ott tölteni és személyes tapasztalat alapján állíthatóm, hogy csendes, szinte már nesztelen szomszédai vannak a lakásnak.

A lakás kiemelten ellátott környékén az infrastruktúra páratlan, mely rendkívül vonzóvá teszi. A Pólus és az Asia Center, a környező lakóingatlanok, a szomszédos Pólus Hotel, karnyújtásnyira elérhető sportközpontok elérhető közelségben találhatók, valamint tömegközlekedése éjjel-nappal páratlan. A kirándulási és sportolási lehetőségek is karnyújtásnyira vannak. Kültéri kondipark, kutyafuttató, kutyaiskola, horgásztavak, tájvédelmi körzetek, a Versegyházi Medveotthon, Fóti Somlyó Természetvédelmi terület, Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet is elérhető egy rövid autós kitérővel.

Az M3 autópálya karnyújtásnyira van, így a kirándulásoknak sem áll semmi az akadályába. M1/M7 autópálya is ésszerű (20-25 perc max) időn belül elérhető, így a Velencei-tó vagy a Balaton is könnyedén megközelíthető. M0 autóút pedig szintén pár perc autózás után elérhető, amin akár a teljes várost is meg tudjuk kerülni 30-35 perc alatt ha szükséges.

Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A KÜLVÁROSI, DE KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉST, mégis nyugalomra vágyik egy elegáns, maximális kényelmet nyújtó, ízléses lakásban, és aki nem szeretne felújítással bajlódni. Legyen ez az álmai otthona, amivel éveken át megkíméli magát a kényelmetlen szituációktól!

Ha befektetési céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely értékálló és azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, sőt ebben a lakásban 10-15 éves távon nem lesz szükség funkcionális átalakításra vagy műszaki felújításra sem! Az év bármely szakaszában könnyedén kiadható rövid/hosszú távra magas áron.

A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.
A lakás tartozéka, s így a vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel, a fürdőszobai bútorok és tükrök, valamint a mennyezeti lámpák is. A lakással együtt akár a komplett bútorzat, továbbá a dekorációk és kiegészítők is megvásárolhatóak külön megállapodás alapján!

Többet szeretne tudni az ingatlanról?
Írjon nekünk vagy hívja a +36 30 733 1751 telefonszámot.

Az ön kapcsolattartója

Opauszki Dániel

Opauszki Dániel
+36 30 733 1751

Elhelyezkedés

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Egyszerűen adja meg email címét

Eladná ingatlanát?

Irodánk kiterjedt nemzetközi és magyar ügyfélkörének, valamint tapasztalt, profi értékesítői csapatának köszönhetően átlagosan 10-15 ingatlan eladását bonyolítja le havonta.

Megbízás küldése